pühapäev, 8. märts 2015

Palved Eestimaa heaks. II osa- Jana Naudi


 

 

Kallis Jumal, anna oma rahvale Eestimaal tarkust ja selget eristusvõimet tunda ära meie maal toimuvate sündmuste keskel Sinu süda ja Sinu töö. Me keeldume olemast tõmmatavad ja lükatavad saatana poolt. Me tahame joonduda üksnes Sinu täiusliku plaani ja eesmärkidega Eestimaa jaoks.

 Anna oma rahvale Kristuses tarkust tühistada ära saatana vale ja hirmu sõnumid. Anna oma rahvale tarkust alistuda vaid Sinu võimsale käele ja juhtimisele Jeesuse Kristuse nimel.

 Kallis Taevane Isa, anna oma lastele, oma rahvale, tarkuse ja ilmutuse Vaimu ära tundmaks Sinu plaani ja eesmärke just selle ajastu ja ajaperioodi jaoks, et me oleksime 100% kaasas sellega, mida Sina oled tegemas praegusel ajahetkel Eestimaal.

 Ava meie jaoks võimaluste uksed mõjutada Sinu võidmises meid ümbritsevat ühiskonda kogukondade keskel, kuhu Sina oled meid asetanud. Ava meie jaoks üleloomulikud võimalused tuua Sinule austust ja au igas paigas, kus me liigume ja tegutseme. Kas siis sotsiaalsfääris, hariduse sfääris, ärimaailmas, meedia maastikul, Kristuse Ihu raames, omavalitsuse või valitsuse tasemel, kunsti ringkondades, kaitseväes ja igal muul alal.. Anna meile tarkust esindada kõikjal Sind Sinu disainitud stsenaariumi järgi.

 Ava meie jaoks võimaluste uksed kuulutada Kristuse saladust, nõnda nagu meil tuleb seda teha. Külva Tõe armastust siin maal läbi oma rahva.

 Kallis Isa, täida meid oma armu ja väega, et me võiks täita oma lepitusametit Kristuse Täiuses, austades ja tuues au vaid Sinu nimele, kes Sa oled meie Armu ja Halastuse Jumal.

 Nii nagu Sa meile oled andnud armu tunda ära Jeesus Kristus, nõnda anna seda armu ka igale eestimaalasele. Me nõustume Sinuga, et Eesti rahvas on Jeesuse Kristuse pärandus ning Sina, Isa, saad siin Eesimaal kätte täislõikuse.

 Kogu tänu ja kiitus, ülistus ja austus kuulub Sinule, Jumal, Jeesuse Kristuse nimel.

Jumala Sõna alus: Habakuk 2: 2-3; Miika 2: 13; Aamos 3: 7; Hoosea 6: 3, 6; Jesaja 40: 29-31; Efestlastele 1: 2-3, 16-23; Koloslastele 1: 9-13; 1 peetruse 4: 10-11; Efestlastele 3: 14-21; Koloslastele 4: 2-6; Õpetussõnad 16: 6; Õpetussõnad 3: 3-6; 2 Korintlatele 3: 4-6;  2 Korintlastele 5: 18; Filiplastele 1: 2; 2 Tessalooniklastele  1: 11-12

 




Taevane Isa, palun laienda oma mõjuala Eestimaal, et Sinu Kuningriik tuleks esile suuremal määral ja võimsama jõuga.

 Too meie maal esile kõik need pöörded ja muutused, mis on Sinu eesmärkidega kooskõlas.

 Jeesuse Kristuse nimel tulgu esile kõik need läbimurded, mis on vajalikud just sellel 2015.aastal.

Jumala Sõna alus: Matteuse 6: 9-10; Matteuse 28: 18-20; Johannese 8: 31-32; Roomlastele 14: 17; 1 Korintlastele 1: 4-9


 "Kallis Jumal, anna Eestimaa Kristlastele tarkust siseneda Usu hingamisse, kus Pühal Vaimul on täielik vabadus tuua esile kõik see, mis on Sinu südames ette selle aja ja ajastu tarvis meie maal!

Ma kuulutan: Meie kallis Eestimaa on Sinu käes ja valmis lõikuseks. Sekku ja korralda asjad oma plaani ja eesmärkide kohaselt Jeesuse Kristuse nimel. Me usaldame oma maa saatuse Sinu võimsatesse kätesse, et Sinu Kuningriik saaks täiel määral tulla esile, et Eesti rahva kutsumine saaks täidetud ning Sinu nimi kõrgeks tõstetud!


 Kogu au ja tänu ja kiitus ja vägi ja ülistus ja kummardus kuulub üksnes Sulle, kes Sa oled Oma Võimsa Plaani Autor ja Täidesaatja! Me tunnustame üksnes Sind Meie Rahva Päästjana! Tänu Sulle, kallis Jumal!

Jumala Sõna alus: Roomlastele 4: 20-21; Heebrealastele 4: 2-3; Matteuse 9: 38; Efestlastele 3: 20-21; Heebrealastele 12: 2

 

Kallis Taevane Isa, palun tõsta Eestimaal üles jumalakartlikud ning Jeesuse Kristuse identiteedis tugevad naised. Palun ehi oma tütred siin maal tõe ja heldusega, alandlikkuse ja õrnusega.

 Palun tõsta Eestimaa igas paigas üles oma tõeline naiselikkuse standart läbi oma tütarde, kes armastavad kirglikult ja jäägitult Sind, Ainus Tõeline Jumal. Tõsta üles naised, kelle kõige suuremaks aardeks ja rikkuseks on Sinu lähedane tundmine. Tõsta üles naised Eestimaal, kelle jaoks Sinu Auhiilgus ja Ligiolu on elulise tähtsusega. Tõsta üles siin maal naised, kes on õrnad ja sõnakuulelikud Sinu kalli Püha Vaimu suhtes. Tõsta üles siin maal naised, kes armastavad kirglikult Sinu Sõna ja Sinu häält.

 Palun tõsta Eestimaal üles naised, kes austavad ja armastavad sügavuti oma abikaasasid ning kes on Valguseks Jeesuses Kristuses, mis puudutab perekonnaväärtusi.

 Palun uuenda ja rikasta emaks olemise ilu siin maal. Et Eestimaal tõuseksid emad, kes väärtustavad inimelusid sügavalt ja jäägitult, nii nagu Sina seda teed. Anna emadele siin maal tarkust anda edasi Sinu väärtushinnanguid ning Sinu südame igatsusi iga lapse tarvis siin maal.

 Palun ehi naised Eestimaal oma ülistusrüüga kurvameelsuse asemel. Palun tõmba naisi oma embusesse, kus toimub tõeline tervenemine.

 Anna naistele Eestimaal armu ja väge ära pöörduda igasugusest nõidusest ja selgeltnägijatest, sensitiividest ja soolapuhujatest, 21. sajandi ebajumalatest ja flirdist teiste usundite "mõtteteradega" Puhasta oma tütred tühja-tähja ebausust Jeesuse Kristuse vere läbi. Anna Eesti naistele terav eristusvõime tõelise ja näilise vahel, ajutise ja igavikulise vahel. Olgu Sinu tütred Jeesuses Kristuses selles osas suureks eeskujuks siin maal. Anna Eestimaa naistele tarkus ja vaimsed silmad ära tunda kapitaalne vahe Sinu parima ja vaenlase hea vahel.

 Anna Eesti naistele suur nälg Sinu, Ainsa Tõelise Jumala tundmise järgi, Sinu sõnade ja Sinu hääle järgi. Anna Eestimaa naistele sügav janu Püha Vaimu elavate vete järgi.

 Kallis Isa, tee oma tütardest Kristuses Jeesuses Eestimaal tõelised Sinu kummardajad tões ja vaimus. Tee meie sees see imeline töö, et me sügavuti tunneksime Sind ning elaksime Sinu Ligiolus ja Tões ja Halastuses tõeliselt ja terviklikult. Pane meie südamed põlema kirglikkuse ja andumusega, nagu Sina kirjeldad seda Ülemlaulus. Sina, Jumal, oled Armastus ning Sinust me soovime olla läbi imbunud ning kasvada Sinu Täiuses, Jeesuse Kristuse nimel!

Jumala Sõna alus: Õpetussõnad 31: 30; Johannese 16: 13; Efestlastele 5:15-22, Johannese 14: 26; Jesaja 61: 1-3; Sakarja 2: 14-15; Aamos 8: 11; Hoosea 14: 6-7; Hoosea 6: 3, 6; Nutulaulud 3: 21-25, 40; Jeremija 31: 3, 22, 33 ; Laul 132: 13-18; Laul 37: 4-5; Õpetussõnad 31: 10-30 Õpetussõnad 19: 14; Laul 103: 1-4; Laul 36: 9-10; Efestlastele 2: 10; Filiplastele 1: 21; Koloslastele 2: 2-3; 2 Timotelosele 3: 16-17; Heebrealastele 4: 16, 13: 21
 
koostanud Jana Naudi 08.03.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar