pühapäev, 22. märts 2015

Palved Eestimaa heaks. III osa- Jana Naudi


 

 

 

Kallis Taevane Isa, palun tõsta Eestimaal Kristuse Ihus üles tõelised vaimsed isad ja emad. Täida meid armastuse, armu, headuse, õrnuse, kannatlikkuse, julgustuse, kaastunde, juhtnööride ja andestusega nende tarvis, kes Sinu jaoks on ülimalt väärtuslikud ja kallid.

 Kallis Taevane Isa, valmista meid jätkuvalt ette nii, et me oleksime võimelised kogu kaastunde ja halastuse ja armuga vastu võtma Sinu kadunud tütreid ja poegi, et neid teenida Sinu südame kohaselt.

 Kallis Isa, anna meile tarkust luua tõeline austuse ja armastuse õhkkond sellisel viisil, et iga murdunu ja haavatu võiks meie keskel tunda end piisavalt turvaliselt, et täielik tervenemine ja taastumine võiks voolata Sinu Autrooni eest!

 Sina oled võimeline tegema igaühe meie sees oma head ja täiuslikku tööd nõnda, et me kasvame Kristuse terviklikkuses ja täiuses. Ja Sinule kuulub kogu tänu ja austus ja au Jeesuse Kristuse nimel.“

Jumala Sõna alus:

1 Korintlastele 4: 15-16; 1 Korintlastele 12: 27-30; 2 Korintlastele 2: 14-17; Efestlastele 4: 14-16; Filiplastele 2: 13-16; Efestlastele 3: 20-21

Kallis Taevane Isa, Lõikuse Isand, palun ava üle Eestimaa lõikuse uksed, saada oma töötegijad välja Oma võidmises ja ülestõusmisväes!

 Kallis Jumal, rohkenda oma armu ja halastust meie maal. Tõmba oma Püha Vaimu elava hingusega inimsüdameid siin maal. Ilmuta ennast sellele rahvale sellisena nagu Sa oled, Lunastuse Jumal, kes oma Poja kaudu tahab tuua kõikjale oma tervenemist, andestust, armu, halastust, rahu ja terviklikkust.

 Kallis Taevane Isa, meie lähedased on Sinu ustavates kätes ning me täname, et Sa teed oma täiuslikku tööd nende eludes Jeesuse Kristuse nimel.

 Kallis Taevane Isa, palun tõsta Eestimaal üles üha rohkem palvetajaid ja ülistajaid Oma südame järgi Jeesuse Kristuse nimel. Tõsta üles Sinu sügavast austuse kultuurist läbi imbunud ühtne palve liikumine.  Palve kojad, mis on täis Sinu Püha Vaimu hingust ja värskendavat jõudu, Sinu südamest inspireeritud palveid ja deklaratsioone!

 Jeesuse Kristuse nimel me seome igasuguse võistlemise ja maise tarkuse vaimu palveinimeste eludes. Me tühistame iga kurja keele, kes üritab hakata pimedusest lähtuvalt kohut käima oma venna või õega.

 Me otsustame rõõmutseda igast palvest, mis tõuseb sellel maal Püha Vaimu võidmises ja ilmutuslikus tarkuses. Me otsustame austada iga palvejuhti ja igat väiksemadki meie seas, kes julgeb avada oma suu ja tuua esile palveid Sinu Sõna kohaselt.

 Me usaldame Sind, Jumal, et Sina täidad meie kalli Eestimaa üleloomulikult väega ehitud palvetajatega. Et Eestimaal tõusevad palvetajad, kes armastavad kirglikult Sind, kelle suurimaks rõõmuks on istuda Sinu jalge ees, Sinu autrooni ees ning peegeldada Sulle tagasi seda, mis Sa meie südamesse asetad Jeesuse Kristuse nimel.

 Kallis Taevane Isa, täida meie maa Taevase ülistuse ja kiitusega. Too meie keskel üha rohkem esile muusikud, kes toovad esile Sinu valguse helisid ning rütme, mis suurendavad Sinu mõjuala meie maal.

 Tõsta meie maal üles rohkesti lauljaid ja poeete, kes toovad esile Sinu südamest lauluviise ja vaimseid sõnumeid Püha Vaimu voolamises. Too esile tervendavad ja vabastavad helid Taevast. Las Taevane muusika voolab siin Eestimaal. Anna oma rahvale kuninglik ülistusrüü siin Eestimaal, nagu Sa prohvet Jesaja läbi kuulutasid. Aeg on käes, et kurvameelsus asendub Taevase ülistusega ning leina asemele tuleb rõõmuõli.

 Me täname Sind kõigi ülistajate ja muusikute eest, kes igal päeval täidavad meie Eestimaa atmosfääri Sinu Taevase muusikaga. Rohkenda nende võidmist veelgi enam. Ava neile Oma südant veelgi enam!

 Kallis Jumal, tõsta üles siin Eestimaal kirglike armastajate armee, kelle kõige suuremaks igatsuseks on rõõmustada Sinu südant armastusega, millega Sina oled meid esmalt armastanud. Et Sinu võimas ja kirglik armastus on meie elu esimene armastus, mis põleb suure leegina siin maal. Jeesuse Kristuse nimel.

Jumala Sõna alus:

Matteuse 9: 36-38; Johannese 16: 7-11, 13; Jesaja 61: 1-3; Efestlastele 2: 1-10;

2 Korintlastele 3: 4-6; Apostlite teod 13: 22; Roomlastele 15: 5, 13; Efestlastele 5: 18-20; Efestlastele 6: 18; Koloslastele 2: 2-3; Koloslastele 3: 17;  1 Tessalooniklastele 4: 1; 2 Tessalooniklastele 1: 11-12; Heebrealastele 4: 16

Kallis Taevane Isa, palun too kapitaalne muutus meie maale, mis puudutab uimastisõltlasi. Kas on siis selleks meelemürgiks nikotiin, alkohol, keemilised lahustid, narkootikumid või ravimid. Palun sekku nende kõigi ellu oma vabastava väe ja armuga. Üksnes Sinul on olemas tõeliselt päästev ja vabastav vägi!!! Ja üksnes Sinu peale saab loota, mis puudutab täielikku lunastuse puudutust nende uimastiorjade eludes. Jeesuse Kristuse nimel.

 Palun tõsta Eestimaal rohkelt üles töötegijaid, kel on Taevane tarkus ja eristusvõime, kelle Sina võiad ja läkitad viima vabastust nendele vangidele.

 Peaaegu iga suguvõsa siin Eestimaal on kogenud viinakuradi jäledat kätt. Kallis Isa, sekku ja too vabastust. Kallis Jumal, sekku ja too tervenemine nendele perekondadele. Kallis Jumal, asenda palun oma armu ja halastuse läbi nende uimastisõltlaste eludes lõbujanu januga Sinu õiguse järgi, asenda see enesehävituslik elustiil nende inimeste eludes Sinu sügava austusega elu suhtes Jeesuse Kristuse nimel. Täida need murtud ja närbunud hinged Oma janu ja näljaga Sinu Ligiolu järele, Sinu tundmise järele.
 

 Kallis Jumal, anna armu ja hoia ära need surmad nende noorte seas, Jeesuse vere väes. Palun kingi neile uus võimalus. Palun too nende ellu oma vajalik vägi ja arm, et ära pöörduda sellelt surma teelt Sinu igavese elu teele. Kallis Isa, ma palun, päästa need noored elud, et nad võiksid elada Sulle, et nad võiksid saada täis Püha Vaimu uimastite asemel, et nad võiksid saada täis Sinu õigsust ja rahu selle tühisuse asemel, mida nad praegu veel nii agaralt taga ajavad. Puuduta neid oma muutva väega Jeesuse Kristuse nimel.
Palun too see kapitaalne muutus Eestimaal uimastisõltlaste kogukonda, saagu nendest pimeduse orjadest Kuningliku ülistusrüüga Sinu pojad ja tütred, kes kompromissitu südamega teenivad üksnes Sind, Ainust Tõelist Jumalat, Jeesuse Kristuse nimel.
Isa, me ootame neid endi keskele, sest Sina pead neid väärtuslikeks ja kalliteks, kelle eest on makstud täielik lunastuse hind, et nad võiksid saada vabaks ning tulla kurjuse võimu alt Sinu Armsa Poja riiki!
Kogu au ja kiitus ja ülistus ja vägi ja au kuulub Sinule, kallis Jumal, Jeesuse Kristuse nimel!

Jumala Sõna alus:

Efestlastele 2: 1-10;  Heebrealastele 4: 14-16; Heebrealastele 13: 21;  1 Peetruse 5: 16; 1 Peetruse 4: 10;  Heebrealastele 2: 14-15;  2 Korintlastele 5: 18-19
 














 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar