teisipäev, 31. märts 2015

PROHVETEERING EESTIMAA KOHTA.- ANDREI SHAPOVALOV


 


 
29.03.2015 „IIDSETE PORTAALIDE (VÄRAVATE) AVANEMISE“ KONVERENTSILT

http://www.ustream.tv/recorded/60505637

Keegi siin maal peab tõusma Jeesuse Kristuse pärast. Tõe pärast ja rääkima välja! Siin maal peavad tõusma need, kes on nõus minema kasvõi üksi, kes ütlevad Jumalale: „ Jumal, ma lähen isegi siis, kui mitte keegi teine ei lähe!“ Inimesed, kes on nõus minema Jeesuse Kristuse pärast! Kes lõpetavad igasuguse illusioonides elamise, millel pole mitte mingit pistmist igaviku ja Peigmehe Jeesuse Kristusega. Tõusma peavad need, kes on nõus usaldama Jumala kätte kõik- oma mehe (naise), lapsed, pere- Jeesuse Kristuse kätte! Tõusma peavad need, kes on valmis tegema radikaalse sammu. Kes on need inimesed?

On aeg tõusta neil inimestel, kellele läheb tõeliselt korda selle maa saatus. On aeg tõusta neil, kes lõpetavad mängude mängimise. Kus on need, kes on tõelised ja ehtsad? Kes hüüab Jumalale: „Siin ma olen!“

Oo, kuidas Jumal vajab selliseid inimesi, kes on nõus, kellel on kõrini mängudest, kes lõpetavad oma õiguse taga ajamise.

Jumal vajab neid, kes Püha Vaimu abiga võtavad vastu tõsiseid otsuseid.

PROHVETLIK PALVE:

Jumal, tõsta siin maal üles oma tsempionid. Jumal, ava siin Eestimaal need iidsed Taevased portaalid (väravad), mille religioon on saanud kinni panna.

Me tühistame okultismi, maagia, me tühistame religiooni Jeesuse Kristuse nimel. Igasugune nõidus, me tühistame ja lõhume selle ning räägime: „Iidsed portaalid, avanege uuesti! Me usume, et need allikad avanevad taas Jumala laste kaudu!“

Isand, puuduta seda rahvast! Puuduta igat ühte, kes elab siin maal! Ma palun Sind! Ma palun Sind!

Me ei loovuta ega anna seda maad ära, mida Jumal on teatud ajal kasutanud selleks, et variseks kokku Nõukogude Liit.

Jumal, sellel maal on sügava ärkamise juured. Jumal, me avame taas need portaalid ja me räägime: „Need saavad uuesti toimima!“

Läbi selle linna, Tallinna, ja läbi kogu Eestimaa saavad uuesti voolama rahvahulgad januseid ja näljaseid inimesi. Eestimaa saab taaskord Jumala tsempionide kasvamise kohaks. Uuesti naasevad Jumala tsempionid. Siin maal tõuseb uus DNA, tõuseb Uus Ajastu, Jumalast sündinud aeg!

Me räägime Elu! Me räägime Elu! Me räägime Elu! Me räägime Elu!

Jumal, Sina oled valinud selle maa, et midagi läheks lahti! Auhiilgus, Taevane Jõud! Püha Vaimu Vägi! Juuda lõvid möirgamas siin maal!

Lõikus! Tõeliselt pöördunud südamed! Tulised südamed! Ustavad südamed! Tõusevad need, kes ei anna alla! Tõusevad need, kellel pole tagasiteed!

Ükski valu ja kannatus pole olnud asjatu!

Jumal, anna neile käia selles, milles käisid apostlid!

Sellel maal avanevad Iidsed Taeva portaalid ja tõusevad Jumala pojad ja tütred. Siit hakkab voolama Elu. Voolama Elu Jeesuse Kristuse nimel.

Eestimaal tõusevad need, kes astuvad kuradi kaela peale, kes hävitavad religioossed illusioonid, siin maal tõuseb Tõeline Kogudus, kes on alistunud Tõele ja Jumala tulele Jeesuse Kristuse nimel.

Lõikus. Viljad. Täielik alistumine Jumalale. Jumala Ärkamine valede asemele. Jumala Liikumine. Valmidus minna Isanda pärast.

Rahvas, kes tahab näha Jumalat. Me tahame näha Sind, Isand. Me tahame näha Sind, Isand. Me tahame näha Sind, Isand Jeesus Kristus. See maa on Sinu oma!

Siin maal on juba alanud midagi suurt, aga see saab kasvama, kasvama, kasvama! Jeesuse Kristuse nimel! Ja mitte keegi ei suuda seda peatada.

Sest Jumal on Teid valinud, et saatan kardaks Teie häält! Jumal on Teid valinud, et Te elaksite Iidsete Taevaste Portaalide maal ja et need allikad hakkaksid uuesti voolama!

Jeesuse Kristuse Aeg on käes! See on Jumala tsempionide kasvamise maa. Sellel maal kasvavad Jumala pojad ja tütred.

Jumal on valmistamas ette veel võimsamaid asju. Ja see, mis tuleb, ületab mitmekordselt selle, mis on olnud. Sest Jumal tõstab üles Uue Liikumise!

Me õnnistame Eestit, Tallinnat, me õnnistame seda riiki, selle maa finantse, õnnistame selle maa poliitikat. Me õnnistame ja me räägime Elu sellele maale. Me räägime Elu! Elu sellele maale!

Me kutsume Jumala Vaimu hingama sellele maale Jeesuse Kristuse nimel.

See on uus aeg. Absoluutselt uus ajaperiood on alanud Eestimaal. Uus aeg!

Ja kõik Au kuulub Jumalale! Kogu Au kuulub Jumalale!

LÕPUSÕNAD:

Me usume, et elemendid vaimses maailmas on muutunud. Me usume, et nähtamatus maailmas toimub palju enamat, kui me oskame oma sõnadega väljendada või endale ette kujutada. Vaimses maailmas toimuvad liikumised ja ümber asetumised. Eestimaal on olemas inimesed, kes on nõus minema lõpuni! Inimesed, kes ei anna alla! Eestimaa on Jumala tsempionide kasvamise maa!
 
 
 
Kirja pannud Jana Naudi 31.03.2015
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar