reede, 4. september 2015

Cindy Jakobs „Prohvetlik Julgustus 2015. aasta Sügiseks“




Ma tahan Teiega jagada seda, mida ma kuulen praegusel ajaperioodil prohvetlikult. Globaalsel tasemel on Jumal praegu muutmas finantssüsteemi maastikku.  Paljud rahvad avastavad, et nende „sularaha lehmad“ –asjad, mis on toetanud nende ideoloogiaid- hakkavad kahanema või siis kaovad sootuks. Kõik see mõjutab isegi terroriorganisatsiooni ISIS.
Kas sarnaselt 2008.aastaga toimub taaskord majanduse kokkuvarisemine? Kui tuleb, siis selle kohta puudub minul praegu sõnum. Eelmiste majanduslike raputuste kohta olen ma teadnud ette, et need juhtuvad. Näiteks 2008.aasta jaanuaris rääkis Isand mulle järgmised sõnad: „Enam pole võimalik äri ajada nagu varem.“ Võimalik, et Jumal on seekord lihtsalt otsustanud rääkida mõnele teisele prohvetile, ja mitte minule, see on Tema eesõigus.
Ma tõstatasin selle teema, sest paljud hääled- nii prohvetlikud kui sekulaarse maailma majandusanalüütikud- on vihjanud võimalikkusele, et sellel sügisel tuleb ekstreemne raputus majanduses, ning me oma teenistusega oleme pühendunud, et palvetada sellel ajaperioodil just majanduse eest. Selle aasta aprillis käisime oma palvegrupiga palvetamas Wall Streetil, tehes eestpalvet, et Jumal pigem teeks vajalikud korrigeeringud, kui laseks toimuda täielikul majanduslikul kokkuvarisemisel. Me oleme juba näinud mõningaid positiivseid vastuseid nendele palvetele, nii et me jätkame kindlasti eestpalve tegemist.
Kui me oleme jõudnud sügiskuudesse (September/Oktoober) ning läheneme Juudi kalendri järgi Uude Aastasse ( al. 13.septembri päikeseloojangust) ning ilmub taaskord „vere kuu“ taevas, siis mida ma olen tänaseks Jumalalt kuulnud ja teada saanud? Eelolevatel päevadel toimuvad ajaloolised muutused, mis on prohvetlikeks päästikuteks suurele ärkamisele. Jumal on väga intensiivselt ette valmistamas lava ärkamise ja suure lõikuse tarvis.
Minu südames on ka väga tugev hoiatus selle kohta, et me elame ajaperioodil, kus Jumal on panemas meie südameid väga otseselt valikute ette, Ta on testimas meie südameid, kas me toetume omaenese jõule ja võimetele, või pigem me valime toetuda Jumala jõule ja võimekusele.
Kas meil on vaja toitu valmis varuda? Me peaks alati olema valmis ootamatuteks kriisideks, aga Isanda juhtimine ei tulene mitte kunagi hirmust lähtuvalt. Kas Ta pole mitte endiselt Jumal, kes näeb, kui varblane vajab toitu ning kui põllulilled vajavad ehtimist?
Tõsi on see, et ükskõik, mis meid ees ootab, meid on  kutsutud olema võitjad. Esile on tulnud paljusid häda kuulutavaid prohveteeringuid, kuid need kõik on tingimuslikud ning seotud südametega, mis ei paranda meelt. Praegusel ajahetkel on tõusnud väga palju palve ja paastu liikumisi, mis on algatatud väga paljude erinevate teenistuste poolt ning meie Reformatsiooni Palve Kogukond seisab samuti koos nende teiste palveliikumistega.

Jumal on seesama Kõikvõimas Jumal ka eelolevatel aegadel, nagu Ta on Suur ka praegu,  just nüüd. Tal pole plaanis hüljata Oma lapsi, ükskõik, mis juhtuma hakkab. Ta on üliväga huvitatud meist isiklikult, meie perekondadest ning meie tulevikust. Jumal on ette valmistamas lava, et teha väga tõsiseid ja ajaloolisi muutusi, aga mina ei karda tulevikku, sest Jumal on meie tulevik- igavikuliselt!

Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 04.09.2015

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar