neljapäev, 6. oktoober 2016

Kathi Pelton „ Ole Valmis, Et Sinu Jaoks Avanevad Armu Uksed!“




Ole valmis, et Armu uksed avanevad Sinu jaoks. Mis on arm? Seda defineeritakse nii: „vabalt kättesaadav ja väljateenimatu Jumala soosing, mis väljendub selles, et patused saavad päästetud ning õnnistuste osaliseks täiesti vabalt, kingituse või annetusena.“

Septembris rääkis mulle Püha Vaim sellest, et „Soosingu üleujutus“ tabab Jumala lapsi ning Jumala arm on sellega tihedalt seotud. Arm on väljateenimatu (pälvimatu, omaenese tegudega teenimatu, täiesti muidu saadud, palgaväline). Ma nägin armu uksi avanemas viisil, et tohutud väljateenimatu soosingu ja õnnistuste üleujutused hakkavad voolama Sinu üle. Need uksed avavad Sulle sissepääsu rohkenemise ja laienemise juurde, täieliku taastuse ja imesid täis läbimurrete juurde.

Taevalik Aktiivsus

Ma olen jätkuvalt väga teadlik sellest, et toimub meeletu liikumine ja pöörlemine Taevas, et Jumala tütreid ja poegi tabaks õnnistuste üleujutus. 2016.aasta Rosh Hashanah on „Taevaliku Pidutsemise“ aeg, mis kannab endas tohutut ootust, elevust ja ettevalmistust võimsate õnnistuste voolamiseks.

Ma näen Vaimus seda, kuidas Taevalikud väehulgad tungivad vaenlase laagrisse ning võtavad neilt ära sõjasaagi, mida siis anda Jumala rahvale. Kui Sa õpid puhkama ja hingama Jumala armastuses, siis samal ajal toimub varastatud varanduse ja ressursside täielik taastamine. See, mis peaks kuuluma Sinule, jõuab Sinuni. Ülistus, hingamispaik Jumalas ning Usaldus on Sinu peidupaik ajal, mil Jumal võitleb Sinu eest. Täielik taastus on tulemas.

Arm Pääste Pöördumisteks

Ma näen samuti armu uksi avanemas kadunud poegade ja tütarde jaoks ning nende jaoks, kes on Sulle väga kallid. Jumal on tegemas nende sees tööd, et nad võiksid tundma õppida Jeesust Kristust kui oma Isiklikku Päästjat. Sa oled nende pärast hüüdnud Jumala poole ning täna ma kuulen neid sõnu Jumala käest Sinu jaoks: „Seal, kus vaenlane on tulnud nagu suur üleujutus, et tõmmata neid suure pettuse, depressiooni ja kaotuse sisse, tulen Mina, et tõsta üles Oma Armu standart, et seista selle üleujutuse vastu!“

Arm on see pilet välja hävingu üleujutusest ning Tema Arm avab kõik väljapääsud ja uksed, et Sinu lähedased ja kallid saaksid osa täielikust vabastusest.

Igatsuse Täielik Täitumine

See on kirjakoht, mida ma kuulen Sinu ja Su perekonna jaoks, nende asjade suhtes, mille pärast Sa oled Jumala poole palvetanud järjepidevalt, üha uuesti ja uuesti:

Õpetussõnad 13: 12 (inglise keelest):

„Viivitusega, edasilükkunud lootus teeb südame haigeks, aga igatsuse täitumine on elupuu.“

Selle Armu Ukse avanemise kaudu tuleb esile Sinu „igatsuse täitumine“.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 06.10.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar