esmaspäev, 24. oktoober 2016

Lana Vawser „Jumal murdmas vaenlase „väsimuse“ rünnakut“



Jumal on just nüüd, käesoleval ajaperioodil, murdmas vaenlase „väsimuse“ rünnakut paljude kristlaste elude pealt.

Kristuse Ihus on palju usklikke, kelle vastu on hiljuti tulnud „väsimuse“ vaim. See väljendub raskuses uskuda, südame väsimuses, füüsilise ihu väsimuses, kurnatuses, mis üritab Sind „välja lülitada“. See vaim on saadetud vaenlase poolt, et strateegiliselt rünnata usklikke nii, et varastada Jumala rahvalt ära ELU ja VISIOON, kuhu Jumal on neid juhtimas sellel väga strateegilisel ajajärgul.

See väsimus on olnud väga raske ning kõikehõlvav ning mingil ajahetkel on tundunud, otsekui „Sinust imetakse elu välja“. Vaenlane on kabuhirmus selle pärast, mida Jumal on tegemas Sinu elus ja Sinu elu läbi. Hingevaenlane üritab teha kõike selleks, et Sind peatuma sundida. See surma/nõiduse vaim, mis on praegu üritamas paljusid rünnata ning peatuma sundida, püüab takistada Sinu NÄGEMIST ning TUGEVUSE VASTUVÕTMIST, aga Jumal MURRAB selle „väsimuse“. See vaenlase rünnak on toonud endaga kaasa tohutu segaduse, oimetuse tunde ning tundub, otsekui poleks võimalik selgelt mõelda, et tahaks öelda: „ma olen kaotamas selget mõistust“.

Pane hästi hoolikalt tähele, mis eluala see „raske väsimus“ on rünnanud. Tee kindlaks, mis elualal on see tunne, et „Sinust on otsekui elu välja imetud“ või et „milleks üldse veel tõmmelda“ enesetunne püüab võimust võtta. Täpselt need elualad on Sinu järgmise SUURE LÄBIMURDE alad. Seal, kus väsimus on olnud ränk ning tundub, et pole ühtegi elu märki loomulikus, on ala, kus üle öö on tulemas  esile täiesti üleloomulik ning imesid täis ümberpööramine.

See rünnak on tegelikult tulnud selleks, et üritada „välja lülitada“ Taeva VISIOONI Jumalalt, mida Tema tahab paljude oma laste eludes esile tuua. Aga kui Sa seisad kindlana ülistuses, siis Tõde peitub selles, et mida Jumal on rääkinud, see SAAB SINU ELU ILMNENUD REAALSUSEKS. Sa oled väga lähedal sellele, et Jumala tõotused MANIFESTEERUKSID.

Ma nägin palju Jeesusega ja Tema väega kohtumisi, mis leidsid aset paljude usklike eludes kõikjal Kristuse Ihus ja seda tasemel, mida enamus pole eales varem kogenud ning see raskus ning „väsimuse ahelad“ saavad väga äkitselt murtud. See väsimuse rünnak on olnud väga raske ning kurnatus nii sügav, et seda võib nimetada täiesti ebanormaalseks, see on toonud tunde, et „ahh, ma annan lihtsalt alla“, „ära enam rabele, see kõik on liiga raske“, aga Isand murrab täielikult katki selle rünnaku mõjud, kui Tema rahvas ÜLISTAB.  Ülista oma tee välja sellest rünnakust! Kui Sa ülistad, siis Jumal toob Sulle suurema TEADLIKKUSE ja VALVSUSE. Ta toob suurema eristusvõime Oma inimestele, kui nad ülistavad Teda.

Kui Jumala rahvas võtab sisse ülistuse ja Jumala võimekusse uskumise seisukoha, siis voolab usklike ellu suurem arusaamine, võitmiseks vajalik strateegia ning tugevus, mis ujutab Jumala inimeste südamed täielikult üle. Annid muutuvad elavaks ja aktiivseks ning Tema võidmises voolamine kasvab.

Väsimus on olnud raske, aga rõõmutse, sest see kõik murdub, kui Sa ülistad Jumalat, Sa võidad need lahingud ning Sind ootavad ees kohtumised Jumalaga Tema Shekinah Auhiilguses (ilmutatud, kohal olev, kogetav). Sa näed Jumala ilmutatud Ligiolu ning Sa hämmastud sellest kõigest viisil, et Sa oled lihtsalt sõnatu ja täis sügavat aukartust. Sa saad kogeda Tema väge ja Jumala ilu. Nende kohtumiste ajal Jumala Auhiilguses, süütab Jumal Sind Oma tulega nii, et Sinu sees süttib kirglikkus ja nälg Tema erakordsete teede tundmise järgi. Kui Jumala tuli langeb, siis plahvatab Sinus tohutu loomingulisus ja spontaansus. Täiesti uued ülistuse väljendused ja Jumala erinevad loomingulised väljendused purskuvad esile.  Seal, kus väsimuse ja raskuse vaim on üritanud Sind hoida puuris, saab olema paik, kus Sa koged oma elus üleloomulikku tugevust, rõõmu ja Tema loomingulisi väljendusi. Sa pole midagi sellist kogenud mitte kunagi varem, mida Jumal hakkab tegema Sinu elus nendes „väsimuse“ rünnakute all olnud aladel.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 24.10.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar