laupäev, 8. oktoober 2016

Lana Vawser "Rosh Hashanah 5777: Ma Nägin Jeesust Tulemas Riietatuna Sõdalaseks, Hoides Käes Mõõka“


 
Nägemus Jeesusest, kes hoidis käes mõõka

Kui ma veetsin aega Rosh Hashanah ajal koos Jeesusega, siis ma nägin nägemust, kus Jeesus tuli Oma Usklike ellu riietatuna sõdalaseks ja Ta hoidis käes TOHUTULT SUURT MÕÕKA.

2Mo. 15: 3

„Jehoova on sõjamees, Jehoova on Tema nimi.“

Jeesus liikus Jumala rahva seas sellise sihikindluse ja võidumeelsusega. Iga Tema samm oli kõige oskuslikuma ja treenituma sõdalase samm. Tema silmad olid TÄIS TULD! Kui Ta siis liikus Jumala rahva hulgas, siis Ta kasutas Oma mõõka nii vasakul kui paremal. Iga Tema liigutus oli ülima täpsusega. Ja iga liigutus oli tehtud täiusliku eesmärgistatusega.

Teadmine, mis mind sel hetkel valdas, oli see, et Isand on väga sügavuti tegelenud viimase kuu jooksul Oma rahva südametes ja hingedes, juurides välja deemonlikke rünnakuid ja kurjuse tüvesid/juuri. See kõik on osa ettevalmistusest selle jaoks, mida Jeesus hakkab tegema.

Ja siis ma märkasin, et Jumala rahva käte ja jalgade ümber olid „väädid/ronitaimed“. Kui Ta liikus inimeste suunas, siis Ta vibutas võimsa autoriteediga Oma mõõka ja ütles: „SA EI OLE ENAM MÄÄRATLETUD NENDE VÄÄTIDE POOLT“.

Need väädid olid asjad, mis olid varasemalt pidevalt suutnud Jumala rahvast „kinni hoida“, neid takistada üha uuesti ja uuesti. Asjad, mis panid Jumala inimesi tundma, justkui nad käiksid ümber mäe juba SAJAS KORD. Asjad, mis on pärit minevikust ning mis ei ole „lahti lasknud“ ning mis viimasel ajal on eriti „end tunda andnud“. Need „väädid“ on Jumala rahva eludes olnud NII KAUA, et paljud on hakanud tundma, justkui need VÄÄDID MÄÄRATLEKSID NEID.

Ma kuulsin vaimus, kuidas Jumala inimesed rääkisid enda ja teiste kohta välja selliseid kuulutusi: „Ah, ta (pane asemele nimi) teeb seda kogu aeg!“ või siis „ah, tal (pane asemele nimi)on kogu aeg tervisega probleemid!“ või „ah, ta (pane asemele nimi)võitleb sellega terve elu!“ või „ah, tema (pane asemele nimi) koorem ongi siin elus see!“ või „ma jäängi selle tõttu kannatama kogu eluks“…“ma ei saa sellest eales lahti“ ….“mul ei lähegi elus kergemaks“.

Jumala rahva pärast käis selline sõda, mis puudutas neid VÄÄTE, mis üritasid Jumala inimesi MÄÄRATLEDA. Kurjus otsis Jumala inimeste „koostööd“ ja „nõustumist“. Aga paljud seisid kindlana, deklareerides oma identiteeti Kristuses, hoolimata nendest väätidest oma elus. Aga nüüd olid need inimesed muutunud murelikuks, sest need väädid „andsid ennast tugevalt tunda“ ning hakkas paistma, et inimesed on valmis lahingut lõpetama ning „tunnustama“ neid vääte oma elus kui püsivat olukorda.

Kui Sõdalasest Kuningas Ilmub Välja

Kõige selle keskel ilmus välja SÕDALASEST KUNINGAS mõõgaga käes ning ma nägin, kuidas Ta hakkas neid vääte läbi lõikama. Atmosfäär Tema ümber oli täis sellist VÕIDUMEELSUST, et MITTE MISKI ei suutnud seista vastu Temale ja Ta Mõõgale. Sel ajal, kui Kuningas lõikab läbi neid vääte, on Ta deklareerimas: „ AITAB, SELLEST ON KÜLLALT!“ Värsked uued algused, veed on lõhenemas, jumalikud vabanemised, mineviku asjade lõpetamised ning lõpule viimised.


Atmosfäär minu ümber oli täis seda sügavat teadmist, et Jumal on andmas täielikult uut algust. Ja mitte ainult „ühel alal“, vaid Ta teeb kapitaalremondi ning toob esile täieliku vabaduse. Kuningas tuleb Oma Mõõgaga. Ta eraldab mõõgaga hinge ja vaimu ning Ta lõikab läbi kõik väädid. Asjad, mis on hoidnud väga pikka aega paljusid Teid tagasi, need „vinsked väädid“, mis pole järgi andnud, on nüüd, uue aasta alguses, LÄBI LÕIGATUD, et anda Sulle värske uus algus vastavalt juudi kalendrile.

Sa koged oma elus täiesti uut „kergust“ ja „kergendust“, mis hakkavad ilmnema ning õitsema Sinu südames, hinges, kui need väädid saavad läbi lõigatud. Seal, kus on olnud nende väätide tõttu mõistuse ja südame rõhumine, kus on olnud ärevus ja meeleheide nende väätide tõttu- seal saab see kõik „ära sulama“ ning RÕÕM Jumalas TULEB TAGASI.

Kui need väädid said läbi lõigatud, siis ma nägin Jumala inimesi tõusmas sellise teadlikkusega oma identiteedist ning võidust Jeesuses Kristuses. See, mis eriliselt köitis mu tähelepanu, oli see, et Jumala rahva silmad PÕLESID SAMAL MOEL TULES, nagu Jeesuse silmad nägemuse alguses.

See uus algus tähistab ajastu algust, mil Jumala rahvas tõuseb üles, hoides käes MÕÕKASID, hoides tugevalt kinni Jumala Sõnast, nagu ei kunagi varem ning siis liiguvad Jumala inimesed Põrguväravate suunas ning hakkavad tõsiselt terroriseerima hingevaenlast. Jumal on vabastamas jumalikku õiglust ning Tema rahvas saab oma tagasimaksed („kättemaksu“) ning Kuningas liigub läbi Oma rahva, kui nad siis hävitavad täielikult neid hiiglasi sellel uuel maa-alal.

Praegu on toimumas väga põhimõtteline muutus Jumala rahva seas, kui nad on liikumas KAITSVALT positsioonilt RÜNDAVALE positsioonile vaenlase suhtes. Saatanale tuletatakse  tema kaotust meelde rohkem kui kunagi varem, just käesoleval ajaperioodil, kui JEESUSE SÕDALASTEST ARMEE võtab sisse oma tõelise positsiooni.


Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 08.10.2016

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar