pühapäev, 16. oktoober 2016

Lance Wallnau "5777- Mõõkade Ristamise Aasta"



Juudi kalendri järgi uues aastanumbris on kolm seitset.  See on huvitav, et number seitse on Heebrea täht „zayin“, mis sümboliseerib nii numbrit 7 kui ka sõna „mõõk“.

Kui me vaatame aastaarvule 5777, siis vaatab meile vastu ARM (5), mis on seotud MÕÕKADE RISTAMISEGA (7).

Taeva ja põrgu vaheline tohutu mõõkade ristamine tuleb esile eelkõige ideoloogiate vahelises väga tõsises konfliktis. Nende kahe kuningriigi võimas kokkupõrge on alanud.

Üks kaasusklik andis mulle täna prohvetliku sõnumi selle kohta, et „seal on vaimud, kes on lähetatud pimestama Kristlaste mõistust“. Me oleme kahjuks nii kergesti mõjutatavad läbi meedia, mis puudutab kontrolli meie meelte üle: helikõrgused, arvamusliidrid ning liberaalsed ideoloogiad, mis on meile esitletud meelelahutuse pakendis.

„Zayin“ tähendab midagi rohkemat kui lihtsalt „mõõk“ või „relv“. See täht on seotud ka tänapäevase Heebrea sõnaga „mazon“, mis tähendab „toitu“ või „tundlikkus“ ja „toitmine“, kõik need sõnad lähtuvad „zayin“ tähe juurest.

5777 on mõõkade ristamise aasta! Me võtame ette hiiglasi, nagu Iisraeli lapsed seda tegid! Mina olen otsustanud uskuda seda, mida Kaaleb ütles 4 Mo. 14: 9 (inglise keeles): Ärge mässake Jehoova vastu ja ärge kartke maa rahvast, sest nad on meile parajaks palaks; nende kaitsja on nad maha jätnud, aga Jehoova on meiega! Ärge kartke neid!“

Kaaleb nägi hiiglasi sellel maal mitte kui takistustena, vaid kui toiduna. Ma usun seda kogu südamest, et kui Sina võidad Hiiglased, siis nende kaotus on Sinu jaoks tõeliseks toiduks! See, millele Sa vannud alla, suurendab Sinu vangistust, aga see, mille Sa võidad, kasvatab Sinu väge!

Vaenlasest saab Sinu jaoks toit, kui SA TOIDAD OMA VAIMU Jumala Sõnaga. Jeesus ütles Matteuse 4: 4 „Aga Jeesus vastas ning ütles. „Kirjutatud on: Inimene ei ela ükspäinis leivast, vaid igast sõnast, mis lähtub Jumala suust.“

Jumala Sõna on leib, mida Sa sööd ning siis muutub see mõõgaks Sinu suus! Sellel uuel aastal, 5777.aastal, avab Jumal Oma Sõna Sulle nõnda, et ilmutatud saab Pühakirja peidetud „mõõk“! Ja kui Sa siis näed seda mõõka, siis haara sellest koheselt kinni. Räägi välja seda, mida Jumal annab Sulle rääkida. Prohveteeri ja kuuluta seda, mida Sa näed. Ja oota seda, et Jumala poolt Sulle antud õhutuse autoriteet läbi Sinu palvete vallandab ka inglite tegevuse!!!
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 16.10.2016
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar