neljapäev, 26. jaanuar 2017

Cindy Jacobs „Uus Johannese 17 Liikumine“



Jumal rääkis meile sellest, et sellel aastal me näeme, kuidas uus Johannese 17 liikumine algab ning Jeesuse palvele vastatakse. Paljud usuvoolud tulevad kokku ning me näeme seda, kuidas ärkamise jõgi voolab üle kogu maailma. Toimuvad tohutult suured leppimised denominatsioonide, rahvaste ja inimeste vahel.

Jumal annab sellel ajaperioodil eriliselt võidmist rahutegijatele, keda Ta spetsiaalselt varustab selleks, et olla ühtsuse hääl erinevate fraktsioonide vahel ja et aidata parandada ja tervendada sildu inimeste vahel.

See Johannese 17 liikumine laieneb ka perekondade üle, kui fookus liigub perekondade peale, kus sillad laste ja vanemate vahel saavad tervendatud. Jumal kutsub perekondi üles koos palvetama ning süütama „valguse“ palve altaritel. Vaenlase kõrgistused ja kindlustused perekonna süsteemide keskel saavad murtud väga võimsatel ja üleloomulikel viisidel. See puudutab ka vaesuse, haiguste, alkoholismi ja narkootikumide kuritarvitamise kindlustusi inimeste eludes.

Johannese 17 liikumised joonduvad ebaõigluse ja religioossete „surnud jumalateenistuste“ kindlustuste vastu, kui usklikud koos otsustavad, et nad tahavad uut Püha Vaimu liikumist.

 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 26. 01. 2017

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar