laupäev, 7. jaanuar 2017

Rick Joyner „Puhastuse, Taastuse ja Valguse Aasta“



Tulemas on väga suur ja sügav puhastus, mis valgustab väga eripalgelisi ja purustavaid pettusi. Üks kõige lõhkuvamaid pettusi on see, kui meie elu on täis virrvarri ning tähtsustetud tegevused on neelanud alla meie potentsiaalne viljakuse ja meie elu seisneb asjades, mis tegelikult ei too kasu. Sellel aastal on meil arm seista silmitsi selle mäega ning me võime näha, kuidas see liigub minema meie elust.

Ma nägin riietusruumi, mis oli puupüsti asju täis, nii, et sinna ei olnud võimalik siseneda, ja kui tuli pandi põlema, siis oli ikkagi raskusi, et selles ruumis näha midagi. Kui Pühakirja alusel võrrelda meie palveelu selle riietusruumiga, siis paljude elus on see sarnane just sellise riietusruumiga, mis on täis virrvarri, nii, et sinna on isegi raske siseneda. Raske on selle virrvarri keskel leida seda, mida me tegelikult vajame. Sel aastal on kättesaadav arm teha selles riietusruumis suurpuhastus, et tuua rahu ja kord meie eludesse. Sel aastal on kättesaadav arm, et leida paik ja suhe, milleks me oleme Jumalas kutsutud. See saab olema revolutsiooniline.

Nii, nagu Pühakiri ilmutab, siis vaenlase üks põhilisi strateegiaid Jumala rahva vastu on see, et nad „ära väsitada…“. Virrvarr ning tähtsusetud asjad ja tegevused meie eludes ei soodusta edasiminekut, vaid röövivad meilt mõningaid kõige tähtsamaid asju elus. Kui me siis eemaldame selle virrvarri, siis me hakkame nägema valgust ning meil saab olema palju külluslikum elu, milleks me oleme ka kutsutud siin elus.

See ülikülluslik elu tuleb peamiselt läbi suurema vabaduse, valguse ja suhete- koos Jumalaga ning nendega, kellega me oleme kutsutud selles elus koos liikuma.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 07.01.2017
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar