teisipäev, 4. juuli 2017

Charlie Shamp „Prohvetlikud Kuningriigi Ühendajad- Hesekieli Võidmine on Tõusmas!“



Jumal on tõstmas üles prohveteid praegusel ajajärgul, kes kannavad endaga võidmist ühendada erinevaid Kuningriigi väljendusviise Kogudustes tervetes linnades, mis kasvab edasi suurteks väljavalamisteks tervetes regioonides.

Ma näen erinevate denominatsioonide ja liikumiste luid, mis hakkavad kokku tulema praegusel ajajärgul, et ühendada ihu üheks.

Ma kuulen Jumalat ütlemas: „Mina tõstan üles Prohvetlikud Kuningriigi Ühendajad, kes toovad Minu murtud ja eraldatud ihu kokku üheks. Nad asetavad iga kõõluse ja kondi täiuslikult õige koha peale!“

Ma usun, et Jumal on praegusel ajaperioodil tõstmas üles prohvetlikke hääli, kes räägiksid kuivade luudega väljadel ning me hakkame nägema, kuidas kondid ja luud hakkavad kokku ühenduma värskes Jumala liikumises, sest Hesekieli võidmine on tõusmas üle maa.

Ma kuulen Jumalat rääkimas: „Mina toon esile Hesekieli võidmise, et rääkida ühendamise ja ühtsuse loomise sõnu. Sest Mina olen Oma südames otsustanud Oma Vaimu liikumise rahvaste seas, kus tõusevad paljud hääled erinevates linnades paljude erinevate väljendusviisidega, aga kes on kõik ühes Vaimus. Ma panen need prohvetid kuulutama, määrusi välja rääkima ja deklareerima, et „nüüd jalalabaluu ühendub sääreluuga, ja sääreluu ühendub põlveluuga ja põlveluu ühendub reieluuga jne. Minu prohvetid hakkavad prohveteerima mitte ühenduses olevatele Kristlaste kogukondadele ning äkitselt hakkavad nad kogunema ja kokku tulema ühtsuse vaimus ning võimsa armee kujul võtavad nad terveid regioone Kristusele ja Tema Kuningriigile!“
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 04.07.2017

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar