neljapäev, 30. november 2017

Lana Vawser „Asjad Ei Paista Enam Endised, Aga Ära Karda Seda Muutust. Jumal Asetab Lava Korda Juurdekasvu Jaoks!“



Atmosfääris on praegu toimumas suured muutused. Asjad on liikumas ja asjad on rappumas, aga seda kõike ei pea kartma. Jumal on paljusid Teist juhtimas täiesti uues suunas.

Asjad ei saa enam paista vanamoodi, aga kõiki neid muutusi EI PEA kartma, vaid selle kõige üle võiks ELEVUST TUNDA, sest Jumal korraldab asju ja sätib kõike valmis JUURDEKASVU jaoks.

Kõigi nende väga suurte muutuste keskel, võib tulla kiusatus võidelda vastu ning seista vastu, et mitte alistuda sellele uuele teele, kuhu Jumal on juhtimas. Sa tahaks hingeliselt jääda selle juurde, mis on „tuttavlik”, aga armsad sõbrad, ma tahan Teid julgustada, see, mis Teid EES OOTAB, on palju parem sellest, mida Te siiani olete näinud.

Ma nägin Vaimus, et mõnda aega paljude vastu on tulnud hirmu vaim, et tõsta üles tühiseid ettekujutuspilte, pettuse sosinaid, valesid tuleviku kohta, halbu eelaimdusi, sest Jumal on juhtimas Oma inimesi väga auliste asjade sisse.

Just praegu on toimumas väga märkimisväärsed kapitaalsed muutused ning paljude Teie jaoks näeb 2018. aasta TÄIESTI ERINEV 2017.aastat, aga seda kõike ei pea üldse kartma. Vaenlane tahaks, et Sa mõtleksid, et „negatiivsed ja halvad” asjad on tulemas, et „kaotus” on ees ootamas või et ees seisab järgmine „väga kole katsumus”, aga Jumalal on 2018.aastal valmis imelised jumalikud üllatused täiesti üllatuslikel aladel. Isand on mulle rääkinud palju asju 2018.aasta kohta ning üks asi, mille kohta Jumal on mulle sosistanud 2018.aasta kohta on, et: „2018.aasta saab tõesti olema Sinu jaoks aasta, mil Sa näed igatsusi ja unistusi TÕELISELT TÄITUMAS!!! Et paljud Teist näevad 2018.aastal reaalsuses UNISTUSTE TÄITUMIST ning see on ka põhjus, MIKS vaenlane tuleb nii jõuliselt praegu Sinu vastu HIRMUGA muutuste ees ning HIRMUGA täielike pöörete ees. 

USALDAMA PEAB!!!

Ma kuulsin Jumalat ütlemas: „ Usaldama PEAB!”. Sul tuleb nõjatuda Jumala kätele ning lasta Püha Vaimu jõel kanda Sind uues suunas. Su süda võib tunda hirmu, Su hing võib karjuda, Su mõistus võib üle mõelda, aga VALI Jumala Usaldamine, sest Tema juhib Sind JUURDEKASVU/SUURENEMISE võimsamasse paika. Sul tuleb  rahus nõjatuda ning alistuda ning olla teadlik, et „USALDAMA PEAB!“

Kui Sa usalduses nõjatud Temale, siis on Sul võimalik näha laienemise tuuli keset neid muutusi ning esile tulevad sujuvad muutused ning liikumised, aga ma nägin, et vaenlane üritab paljusid Jumala inimesi lükata „rabelemise sisse“ HIRMU kaudu, mis aga põhjustab takistuste esiletulekut ning VIIVITUST. Aga Sinu otsus usaldada, Sinu deklareeritud usaldus, Sinu joondumine Tõega näeb sedasama hirmu ja segadust, mis on vaenlase katse, saadetuna tagasi hingevaenlase laagrisse.

JÄÄ TÕEST LÄBILIGUNENUKS!

Praeguse aja suurte muutuste keskel võivad asjad tunduda ebamugavad ja hirmutavad, aga ma nägin imeilusat Püha Vaimu tröösti. Jumal jätkab Oma julgustuse ja tõe sosistamist Sulle.  Ma kuulsin Isandat ütlemas: „JÄÄ TÕEST LÄBILIGUNENUKS“. Jää  SÜGAVUTI Sõnasse läbi kogu selle muutuse ajaperioodi. Jää SÜGAVUTI toituma sellest, mida JUMAL ütleb käesolevate muutuste kohta, sest vaenlane üritab oma HIRMU ja oma valede HÄÄLT teha VALJUKS. Jää kindlasti Jumala Tõe sisse ligunema ja Sa koged, kuidas see LÄRM  ei mõjuta Sind. Sa kuuled vaenlase häält, aga see ei suuda Sinust kinni haarata, see ei suuda Sinusse juuri ajada, ning Sa hakkad käima palju suuremas rahus, rõõmus ja nägemises, mis puudutab uut ajaperioodi ning muutust, millega oled silmitsi. Vali Jumala hääl! Otsusta joonduda Jumala Sõnaga! Ning siis Sa näed Tema läbimurde säravat pikselööki, Jumala väge läbi lõikamas hirmu vääte, mis üritavad Sind lõksu meelitada.

Isand näitas mulle. et Õpetussõnad 16:9 (The Passion Translation) avaneb praegusel muutuste pöördelisel ajastul PALJUDE jaoks suurema ilmutusega:

"Oma südames võid Sa teha plaane oma tuleviku jaoks, aga Isand valib need sammud, mida Sul tuleb teha, et sinna jõuda.“

Isand rääkis mulle sellest, et kui me EMBAME seda muutust, mis on praegu toimumas, siis tuleb esile südame RÕÕMUTSEMINE ning Jumala rahva poolt kostub Laul 18:30 (The Passion Translation) deklaratsioon:

„Milline Jumal Sa Oled! Sinu teerada on olnud TÄIUSLIK minu jaoks! Kõik Sinu tõotused on osutunud tõeks, milline turvaline varjupaik Sa oled kõigi nende jaoks, kes peidavad end Sinus! Sa oled Jumal, kes on mähkinud end minu ümber, andes mulle armu!“

ÄRA VAATA PAREMALE EGA VASAKULE, HOIA OMA LAUP KIVIKÕVANA! (VAATA JESAJA 50:7)

Ma kuulsin, kuidas Jumal rääkis keset neid muutusi, mis praegu on toimumas, keset neid täielikke pöördeid paljude jaoks, et  me ei vaataks ei paremale ega vasakule. Et me ei vaataks selle peale, millised näevad välja teiste inimeste teerajad või kuidas näevad välja teiste inimeste „uued maad“. Hoia oma silmad Jeesuse peal ning sellel, mida Tema on Sind kutsunud tegema ning sellel, kuhu Tema on Sind juhtimas.  See, mida Jumal on Sinu jaoks valmistamas, on TÄIUSLIK! Jää sügava intiimsuse paika koos Temaga ning lase Jumalal end armastada! Lase Jumalal valada enda üle  Oma rahu ning täita Sind visiooniga, mis Temal on selle uue muutuse ajaperioodi jaoks. Mida enam Sa seisd täpselt selles kohas, kus Jumal saab Sind täita Oma visiooniga, seda enam hirmu, võistlemist, rabelemist, hüljatuse ja tõrjutuse tunnet saab tervendatud Sinu elus imeilusa Tema armastuse ilmutuse kaudu. Tervendatud saab Sinu identiteet Temas ning taastatud saavad Tema plaanid Sinu elu jaoks!!! Saa täis oma ISSI VISIOONIGA!  

ALISTU MUUTUSTE PÖÖRETELE, KUI SUHTED SAAVAD TUGEVDATUD, ÜMBER KORRALDATUD JA ÜMBER JOONDATUD SUUREMA TUGEVUSE TARVIS.

Isand näitas, et muutused, millega paljud Teist on silmitsi, on TOHUTULT SUURED. Asjad hakkavad välja nägema täiesti erinevalt, väga aulisel viisil, aga Jumal näitas mulle, et keset neid muutusi muutuvad täielikult ka mõningad suhted. Mõned suhted ja sidemed kujunevad täielikult ümber. Ära võitle nende täielike pöörete ümber suhetes. Lase Jumalal teha, mis Tal on vaja teha. Sest Jumal organiseerib suhteid  ümber. Ta muudab täielikult ning kujundab ümber mõningaid suhteid, aga Sina võid kindel olla selles, mida ma nägin- Jumal teeb suhteid, toetusvõrgustikke ja siseringe tugevamaks. Sinu siseringis ja lähisuhetes võivad toimuda muutused, aga ära võitle selle vastu, sest Jumal teab, kes on need inimesed, kellega koos Sul tuleb uuel viisil edasi minna. Jumal teab, kes on koos Sinuga ruumis, kui Sa hakkad „sünnitama“. Jumal teab, kes on need, kes Sul käest kinni hoiavad, et tõusta koos Sinuga mäele. Jumal tugevdab sotsiaalvõrgustikke, toetusvõrgustikke ja siseringe. Lase Jumalal teha seda, mida Tal on vaja teha. See pole aeg selleks, et minema visata Jumala poolt antud ühendusi, vaid see on aeg, et alistada kõigele, mida Jumal kasvatab, mida Jumal lisab ning mida Jumal ümber korraldab.

Jumal kujundab just praegu täielikult ümber lava  seikluste, intiimsuse, visiooni ja JUURDEKASVU uue ajaperioodi jaoks SINU ja SINU PEREKONNA tarvis!!!
LANA VAWSERI KODULEHE LEIAD SIIT:
 
Lana Vawser on aktiivne liige Austraalia Prohvetlikus Nõukogus (Australian Prophetic Council) ning ta annab pidevalt prohvetlikke sõnumeid Kristuse Ihule ja erinevatele rahvastele. Tema sõnumeid avaldatakse pidevalt nii „The Elijah List“ lehel kui ka Charisma ajakirjas/veebilehel.  Ta on samuti rändav jutlustaja ja ärkamise üles õhutaja, kes reisib oma perega regulaarselt ning näeb võimsaid Jumala liikumisi. Lanal on tugev prohvetlik hääl ning tal on siiras südameigatsus näha Kristuse Ihu arenemas intiimsuses Jeesusega ning et iga usklik kuuleks aktiivselt Jumala häält iga päev. Lanal on samuti süda põlemas, et näha inimesi saamas vabaks ning käimas kõiges, mida Jeesus on teinud meile kättesaadavaks, kui me kanname Kristust kõikjale, kus me maailmas ringi liigume iga päev, et me oleksime ärkvel Tema loomuse suhtes, teades, kes me oleme Kristuses. Lana on abielus Keviniga ning nad elavad koos oma kahe pojaga Brisbanis, Austraalias.
2018.AASTA- PEREKONNA JA VILJAKUSE AASTA!
 
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 30.11.2017
 
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar