laupäev, 4. november 2017

Ryan LeStrange „Jumal Käivitab Oma Palve Mootori Linnade Üle“

 

Kui ma veetsin aega koos Jumalaga, hakkas Ta mulle rääkima palve kohta ning Ta kõneles järgmistest  ligiolu kodadest. Mul on tegelikult hiljuti olnud terve rida prohvetlikke kohtumisi teemal ligiolu kodadest, mida Isand on rajamas, mis hakkavad teenima kui Jumala Kuningriigi valitsuslikud keskused maa peal.

Käes on radikaalse reformi aeg ning uus liik Apostellike keskusi tõuseb! Need on jumalike püüdluste ja imeilusa Jumala ligiolu paigad. Jumala inimesed tõmmatakse nendes paikades tagasi Jumalaga kohtumiste ja Tema otsimise juurde.

"Ja Ta ütles neile: „Kirjutatud on: Minu koda peab hüütama palvekojaks, aga Teie teete ta röövliauguks!“ (Matteuse 21:13)

Nendel Keskustel peab olema väga tugev mootor! Sest need Keskused on kutsutud viima Kristuse Ihu edasi, aga selleks on vaja võimast liikumist ning täiuslikku ajastust. Kui ma siis juurdlesin selle üle, mida ma kogesin, ütles mulle Isand: "Mina taastan mootori. Ma olen alati mõelnud ja disaininud insenerina Koguduse mootoriks PALVE. Ma sünnitasin Oma Koguduse esile seal ülemises toas. „Palve ja otsimise koosolekust sai Auhiilguse Väljavalamine. See ongi kohaliku, regionaalse ja rahvusliku täieliku muutumise mudeliks.“  

Teenistused tõusevad üles oma piirkondades kui ärkamise, äratuse ja täielike muutuste Keskused. Ja kogu selle suure ja võimsa operatsiooni mootoriks on väga tugev palveliikumine.  See on uus sugu, kelle südamesse on pandud täiesti uus väärtuste süsteem; nad mõistavad palve kriitilist olemust. Kohalikul ja regionaalsel tasemel jagatakse laiali tohutuid intiimsuse ja „Jumala otsimise“ mantleid.

Paljud regioonid ei ole edukalt lahti keeratud apostelliku võidmise poolt, sest on puudunud strateegilised palved. Tuleb esile uus laine „asutajaid“, kes rajavad uued apostelliku uue veini baasid, kus kõige keskmeks on väga tugevad palve teenistused. See saab olema kõige keskmeks. Ja kui siis mootor on paika asetatud, siis hakkab vallanduma õige kogus liikumishulka täiuslikus ajastuses!

Tullakse tagasi kõigi asjade keskme juurde, mis on Uue Testamendi teenimise tuumaks. Tugevad regionaalsed Keskused tõusevad, mis kannavad läbimurde võidmist, et maha lõhkuda müürid, mis on tagasi hoidnud transformatsiooni taevaseid plaane. Praegu on apostelliku autoriteedi ja vabaduse aasta.  

"Ja nende ees käib teeavaja; nad avavad tee, läbivad värava ja lähevad sealtkaudu välja! Nende ees käib nende kuningas ja nende eesotsas on Jehoova!“ (Miika 2:13)

Üks sõnadest „välja läkitatu“ on Kreeka keeles „apostello“, mis tähendab: eraldatud, tehtud vabaks, saadetud välja ülesannet täitma, saadetud välja ühest kohast teise teatud äritegevuse või tööülesande täitmiseks.“

Apostlid kannavad endaga murdja võidmist/meelsust/vaimu! Nad on kutsutud tooma vabadust ja vabanemist. Nendele on antud territoriaalsed ülesanded teatud regioonide tarvis. Nad murravad väga kaua püsti olnud müüridest ja takistustest läbi; nad lõhuvad maha kõik selle, mis on tee peal ees. See on võrdpilt sellest apostellikust liikumishulgast, mis praegu on lahti lukustatud, aga see kõik ei saa tulla edukalt esile ilma palve mootorita! Keskuste tuumaks peab olema terviklik ja liikumisjõuline palve, mis vabastab murdja võidmise. Apostlid ja apostellikud teenistused lukustavad lahti vabastuse võidmise.  

Apostlid tulevad kohale Püha Vaimu „pommidega“, et põrmustada pikaajalised ahelad ning religioossed traditsioonid, mis on ära lämmatanud Jumala Sõna. Nad lõhuvad laiali religioossed süsteemid. Nad lõhuvad laiali jumalatud barjäärid, tõkked ja piirded. Nad lõhuvad laiali kurjad needuse sõnad ja regionaalsed pimeduse kindlustused. Sellepärast Põrgu väed vihkavad nii meeletult ühe-kahe apostelliku ja prohvetliku võidmise liitühendusi. Nende vabastatud arm tungib läbi igasuguste piirangute ja kitsenduste, et vabastada Kuningriigi väge ja autoriteeti.

Paljudele on välja jagatud plaane, et rajada ja ehitada palvearmeed. Praegu on ajajärk, mil apostellikud teenistused ja palve teenistused sulavad ühte. On olnud palve teenistusi, mis on vaid olnud keskendunud pruudi armastusele, aga täielik rõhuasetuse muutus tuleb esile nendes palvekodades. Neil on vaja liikuda apostelliku paradigma juurde. Ja helid hakkavad muutuma. Voolamine muutub ja tegutsemisstiil muutub. Paljud asetatakse ümber ning nad tulevad apostelliku autoriteedi alla, et siis täielikult emmata trasformatsiooni mandaati- täielike muutuste tööülesandeid. Toimub jumalik ühtesulamine ning põnevad palve teenistused sulavad ühte apostellike teenistustega, et rajada väga edukaid Keskusi! (nagu mesilassülemid).  

Ma kuulen, kuidas vaimus käivitub see mootor! Isand ütleb "Mina käivitan Oma palve mootori…muutes Oma rahva fookuse ning valmistades neid ette värskeks laineks, et ehitada Jumala Auhiilguses!“

 
Ryan LeStrange on apostellik liider ja prohvetlik hääl. Apostellik kutsumine tema elu üle on juhtinud teda ehitama üles väga paljusid teenistusi erinevates geograafilistes piirkondades Ryan LeStrange Teenistuse alt. Ryan liigub väga tugevalt Jumala väes, kui ta reisib ringi terves maailmas ning süüdates ärkamise tulesid konverentsidel ning kogunemistel, kus ta vallandab prohvetlikke deklaratsioone, imesid, tervenemisi ja võitud sõnumeid. Ryan on TRIBE Network rajaja, erinevate globaalsete teenistuste võrgustike rajaja ning Awakening TV. Com looja. Ryan on mitme raamatu autor. Nt.“ Overcoming Spiritual Attack and Releasing the Prophetic and Revival Hubs Rising“(Vaimsete rünnakute võitmine, prohvetlike ja ärkamise keskuste tõusmine). Ta on ka kaasautor koos Jennifer LeClairega. Ryan ja tema naine Joy koos poja Joshuaga elavad hetkel Virgiinias, Ameerika Ühendriikides.
 
Tõlkinud ja kujundanud Jana Naudi 04.11.2017
 
 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar